Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ..


Το old school σουβλάκι της Χαλκιδικής που το ξέρουν μέχρι και στη ...








 
Αυτά είναι τα 22 μαγαζιά με τα πιο νόστιμα σουβλάκια της Λευκωσίας ...



Υπαρχουν σιγουρα κακες τροφες Όπως είναι ας πουμε τα σαπια κρεατα που μας ερχονται απ τις φιλες χωρες της ευρωπης όχι που τα δικα μας είναι καλυτερα 

Υπαρχουν τωρα και οι  χειρότερες τροφές που είναι  δυστυχως. Όλα τα αρτοσκευάσματα:
 
 
 
 

 
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονεσ
 
 
 
 
 
 
 
Κριτσίνια κέικ κουλουράκια, κουλούρια, μπισκότα 
Αυτά τα υπεροχα κρουασάν γεματα τρανς λιπαρά,πολλη ζάχαρη, αλεύρι κακης ποιοτητας,αλλά και συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπαρχουν και τα δροσιστικα, ερεθιστικα αναψυκτικα, που φυσικα περιεχουν και   ανθρακικο .
Αυτό κι αν είναι δηλητηριο 
 
Συμπερασμα.

Όλα τα αναψυκτικά ανθρακούχα και μή είτε είναι με ζάχαρη είτε με συνθετικά γλυκαντικά Περιέχουν πολλά τεχνητά χρώματα και συνήθως καφεΐνη.Τα ανθρακούχα τωρα περιεχουν μια ουσια εχθρο για την οστική πυκνότητα, που ακουει στο ονομα φωσφορικό οξύ.
Όλα μα όλα Έχουν στενές φιλίες με τη παχυσαρκια και  το διαβήτη.
 
Εχουμε κι αλλους πειρασμους τα λουκάνικα και hot dogs, υπεροχα γευστικα σαλάμια και μορταδελλες bacon,κρέατα σε κονσέρβες (corned beef) και παει λεγοντας παριζες, σκορδατα, μπυρας κι ο,τι άλλο βαλλει ο νους σας, φτιαγμενο απ την ιδια μαζα  δεν θα την ελεγες κρεατομαζα, μια και ελαχιστο κρεας περιεχει.

Απλα είναι αδύνατον ακόμη και να φαντασθούμε τι καταναλώνουμε.

Ευτυχως πλεον , ολες οι αρμοδιες οργανωσεις το επισημαινουν ότι όσοι τρώμε αρκετές ανάλογες τροφές αυξάνουμε σημαντικά τις πιθανότητες  προσβολής από καρκίνο  κυρίως του εντέρου, του παγκρέατος και της ουροδόχου κύστης.
Όλα τα επεξεργασμένα κρέατα περιέχουν νιτρικά και νιτρώδη άλατα, για δυο πολύ σοβαρους λογους για την αλλαντίαση και το ζωντανό κόκκινο χρώμα αν δειτε την κρεατομαζα, είναι τοσο  αποκρουστικη, που δεν θα διενοεισθω να τη φατε. 
Αυτά τα νιτρωδη,μετατρέπονται στο στομάχι μας στις επικινδυνες νιτροζαμίνες
Ακομα δε περισσότερες νιτροζαμίνες παράγονται,όταν επεξεργάζονται τα κρέατα σε υψηλές θερμοκρασίες. 
Ακομα, στις υψηλές θερμοκρασίες σχηματίζονται πολλά είδη  ετεροκυκλικών, πολυκυκλικων αμινών που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μεγάλες συγκεντρώσεις στα καμμένα καλοψημμενα, και πεντανοστιμα μαυρισμένα μέρη του κρέατος.
Αν το κρεατοσκεύασμα καπνισθεί σκεφθειτε ποτε φαγατε καπνιστη γαλοπουλα τελευταια. θα σχηματισθούν επι πλέον και καρκινογόνοι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες... 
 
 
 
 
 
 
Σχετική εικόνα
 

 
 
 
 
 
 
Ξαφνικα μεσα σ ένα χρονο γεμισε η ταλαιπωρη Αθηνα μας, μαγαζια που προσφερουν, νοστιμα, φθηνα, χορταστικα ντονατς Τηγανισμένα σε αμφιβολου ποιοτητος λαδια  αποτελούνται από   ζάχαρη, επεξεργασμένο άσπρο αλεύρι και υδρογονωμένα τρανς λιπαρά.
Καμία θρεπτική αξία,νεκρές και άφθονες θερμίδες, και χαλασμενα στομαχια.
Τα τρανς λιπαρά είναι διαφορα φυτικά λαδια που έχουν έχουν υδρογονωθει και μετατραπει απο υγρά σε στερεά με μεγάλη  ανθεκτικότητα στο χρόνο και χρησιμοποιούνται μαζικά στη βιομηχανία επεξεργασμένων τροφών και κάθε ειδους ταχυφαγειων 
Ότι κανουν κακο τα τρανς λιπαρά, δεν εχουμε πλεον την παραμικρη αμφιβολια.
Κατ αρχας αυξάνουν την κακή χοληστερόλη LDL και καταστρεφουν την καλή HDL που σκουπιζει κυριολεκτικα τη περίσσια της κακής χοληστερόλης μέσω του ήπατος προκαλούν δυσλειτουργία στο συκώτι γιατί είναι δύσκολο να μεταβολισθούν, λόγω της ιδιαίτερης φύσης τους.
Τα δηθεν επικινδυνα κορεσμένα λιπαρά είναι αθωα μπροστά στα αφύσικα τρανς 
Το ερωτημα αυθορμητο δεν θα το ελεγα αγωνιωδες 
Ποιες τροφές περιέχουν τρανς λιπαρά;
Ο λ ε ς  οι τυποποιημένες
 

 
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αρτοσκευάσματα
 
 
 
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονεσ
 
 
 
 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονεσ


 

 
Οι προτηγανισμένες πατάτες που τρωμε κυριολεκτικα παντου είναι από τις χειρότερες τροφές και ιδιαίτερα επικίνδυνες γιατί καταναλώνονται μαζικά. 
Στοιχηματίζω πως ουτε εσεις που διαβαζετε αυτές τις γραμμες εχετε κατά βαθος συνειδητοποιήσει ότι το φαινομενικά αθώο αυτό φαγητό είναι από τους βασικούς ενοχους για την τραγικη παχυσαρκία των προ-εφηβων ελληνων.
Εχουμε και λεμε, παρακαλω διαβαστε προσεκτικα εκτος απ τα τρανς λιπαρά  
Έχουν μεγάλες ποσότητες του καρκινογόνου ακρυλαμιδίου.
Σας εχω μιλησει σχετικα παλιοτερα σας το θυμιζω.. 

 
 
 
 
 
 


 
Η άλλη πληγη τα ξενοφερτα, νοστιμα, αχρηστα σαν τροφη χάμπουργκερ των περισσότερων ταχυφαγείων
Σιγουρα περιεχουν καποιο κρεας χωρις όμως ταυτοτητα  Υποστηρίζεται ότι ένα και μόνο μπιφτέκι μπορεί να περιέχει κρέας από εκατοντάδες ζώα.
Τα Διάφορα βιομηχανοποιημένα καρυκεύματα Μαγιονέζα : 
Περιέχει υποκατάστατα αυγών,πολύ και όχι καλό λίπος – συνήθως σογιέλαιο και πολλέςθερμίδες. Κέτσαπ:  
Περιέχει μεγάλες ποσότητες από ζάχαρη ή ισογλυκόζη και αλάτι.
Ας μην θιξουμε τη  σως ταρτάρ.
Αν συνηθίσεις πχ να τρως μπρόκολο με σάλτσα τυριών είναι σχεδόν αδύνατον να φας μετά σκέτο μπρόκολο και αυτό είναι μια μέγιστη διατροφική ήττα.

Εχουμε τοσο νοστιμα κι υγιεινά φαγητα, που ειναι εγκλημα να τρωμε βδελυγμιες αμερικανικου τυπου.

Γιατι ρε παιδια χαμπουργκερ, αφου εχουμε τα νοστιμα σουβλάκια  εννοειται με κρεας, κι όχι γυρους κι άλλες ανοησιες μπιφτεκια κεμπαπ κλπ 
 



Ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου