Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΕΜΕΙΣ .. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 





 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΣΜΑΣΕΡ ΕΙΚΟΝΕς

 



 

 

 


 

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΣΜΑΣΕΡ ΕΙΚΟΝΕς

 

 

 

 

Και ξαφνικα σηκωσε το κυνηγητικο μαχαιρι και σκοτωσε τη γυναικα του. Ο λογος λιγη σημασια εχει. Η πραξη χαρακτηριζει τον ανθρωπο.

Αυτός ο άνθρωπος,  το μέγα Τραύμα, συμφωνα με την Ορθοδοξη Θεολογία, δεν είναι απλά μια βιολογική υπαρξη, αλλά οντολογικά,  ένας εν   δυνάμει  Θεός. Αλλο τώρα αν με τη συμπεριφορά και την ενδοτικότητα του, σε όλα τα μέτωπα, καταντά τελικά ένα οδυνηρό τίποτα. Μια έμψυχη οντότητα όπως όλα τα ζώα, με επιδίωξη και μονο  την επιβίωση,αυτό που ακούγεται κατα κόρον,ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε.

 

 

 

 

Σχετική εικόνα

 

 

 

 

Ο άνθρωπος , μη ανεχομενος την εκκοπή του ιδίου θελήματος, και την υπακοή σε κανόνες, που του υπαγορεύουν έναν ανεκτό τρόπο ζωής,  καταντά ένα αγριο θηριο που σκοτωνει αυτον που μεχρι πριν λιγο αγαπουσε. Για να καταληξει υστερα απο χρονια απογνωσης, ενα ερείπιο σε κάποιο Νοσοκομείο, Γηροκομείο, οίκο ευγηρίας, ή στον δρόμο.

Αυτός που είναι εν  δυνάμει, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει αν το θελήσει  Θεός, καταλήγει μεσα σε  20, 30 50, 70, 80, 100,ένα σκουπίδι.

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

 

 

 

 

Η  α σ θ έ ν ε ι α  τελικα ειναι  κανονας .

Η  θ ε ρ α π ε ί α  ά θ λ ο ς .

Η ί α σ η  το ζητούμενο , δεν είναι παρά η εξεύρεση του βαθύτερου σκοπού της ζωής που καμμια αρρώστια έστω και υπαρκτή, δεν καταβαλλει  τον Θεραπευμένο  αθλητή της ζωής .

 

 

 

Χαιρετε.

 

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΣΜΑΣΕΡ ΕΙΚΟΝΕς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου