Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ..

 







Δεν φτανει το μυαλό του ανθρωπου. Η Πολιτεια προσπαθει να μας σωσει απ την βασανο της αρρωστιας και του θανατου κι εμεις της λεμε οτι δεν θελουμε Γλυκοπικρη η σημερινη γελιογραφια του Αρκα Που ομως τα λεει ολα.

 

 

 

 

 

alt

 

 

 

 

 

 

Ο Χριστός ποτέ δεν αξιολόγησε τον κόσμο μας, ή αν θέλετε την κτίση μας.Πάντα μίλαγε για μιαν άλλη ζωή διαφορετική την όντως ζωή.

Φυσικά τα Λόγια Του ήταν δυσνόητα Μίλαγε με παραβολές και μύθους,όχι για να γίνει κατανοη τός  στους αμόρφωτους ,το αντίθετο για να μην τον καταλαβαίνουν ούτε ιδίως οι μορφωμένοι.

Μίλαγε για τους έχοντας ώτα ακούειν.


Ενα γεγονός, οπως αυτο που σημερα βιωνουμε, της Πανδημιας,  έχει συμβεί πολλες φορές στο παρελθόν. Ο δικός μας χρόνος μοιάζει με του διπλανού μας, επειδή βρισκόμαστε  στον ίδιο πλανήτη και κινούμαστε με την ίδια ταχύτητα.

Αν βρισκόμασταν ο ένας στη Γη και ο άλλος σε ένα άλλο πλανήτη και κινούμασταν με πολύ διαφορετική ταχύτητα, θα γερνούσαμε με διαφορετικό ρυθμό. Φαίνεται εξωπραγματικό ομως  απόλυτα πραγματικό .

Οπως για παράδειγμα Ένα σωματίδιο εδώ μπορεί να επηρεάσει αυτομάτως ένα άλλο σωματίδιο στην άλλη πλευρά της Γης . Ειναι η¨κβαντική εμπλοκή¨ .

Πειράματα έχουν δείξει ότι η παρατήρηση ενός σωματιδίου στο εργαστήριο μπορεί να επηρεάσει μυστηριωδώς ένα άλλο σωματίδιο σε μεγάλη απόσταση. Κάποτε το λέγαμε φαινόμενο συνηχησης. Περνά το αεροπλάνο τρίζουν τα τζάμια  τα απλά όχι τα διπλά ηχομονωτικά.

Σκεφτόμαστε τον γείτονά μας, που χαλάει τον κοσμο με τις φωνές του και του σπάνε πιάτα, του χύνονται τα φαγητά απ την δική μας έντονη οργή.

Μετά από όλα αυτά, νομιζω οτι μπορούμε  να συνεχίσουμε να ζούμε την καθημερινή μας ζωή, σαν να μην τρέχει τίποτε .Το αν θα κανετε το εμβολιο ή οχι ειναι καθαρα προσωπικο σας προβλημα..αυτοκαταστροφης, ή επιβιωσης. Κανεις δεν μπορει να σας επηρεασει. Φετος το καλοκαιρι

Αφήστε τον εαυτό σας να…. προβληματίζεται σ ένα άλλο σύμπαν.

 

 

https://kosmaser.wordpress.com/2014/01/24/.

 

Χαιρετε

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σύμπαν

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου