Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ..ΓΙΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ..

 


Posted on  

 

Σχετική εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

Το αμάρτημα των Σοδόμων υπηρξε το πάθος της ομοφυλοφιλίας αλλ κυριως εκεινο της υπερηφανίας .

 Στον Ιεζεκιήλ ιστ΄ 49, διαβαζουμε. 

Πλην τουτο το ανόμημα Σοδόμων η  υπερηφανία. Αυτό ήταν το αμάρτημα των Σοδόμων. 

Η καύχησητο  θράσος  η αλαζονείαΚαι εξηγεί: 

Εμεγαλαύχουν και εποίησαν ανόμηματα ενώπιον εμού . Δηλαδή, ήσαν αλαζόνες και κόμπαζαν καυχιόνταν , γι αυτά που έκαναν, και τις αμαρτίες τους δεν τις έκαναν κρυφά, αλλά φανερά, μπροστά μου, στο φως της ημέρας, με αυθάδεια αναισχυντία , χωρίς συστολή και φόβο. Γι αυτό κι Εγώ, εξηρα αυτας καθως ειδον τους αφάνισα από προσώπου γης, έτσι που τους είδα να φέρονται.

Τούτο  υπηρξε το ανόμημα Σοδόμων 

η  υπερηφανία.

Λες κι έχουν γραφτεί τα λόγια αυτά του 600 π.Χ. για όσα σήμερα γίνονται σε όλο τον κόσμο αλλά και στην χριστιανική ορθόδοξη πατρίδα μας.

 

Στην Α π ο κ ά λ υ ψ η  του Ιωαννου Στο  ιζ’1, διαβαζουμε:

Και ήρθε ένας από τους αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες και μου είπε, έλα να σου δείξω την αμαρτία  της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε άφθονα νερά . Και με αυτήν εκπόρνευσαν οι άρχοντες της γης και οι κάτοικοι της γης μέθυσαν με το κρασί της πορνείας   της. 

Και μεταφέρθηκα πνευματικά σε μιαν έρημο και είδα μια γυναίκα να κάθεται  πάνω  στο  θηρίο το κόκκινο, το οποίο ήταν γεμάτο βλασφημίες, και  είχε  επτά κεφάλια και δέκα κέρατα. και η γυναίκα που ήταν ντυμένη στα κόκκινα, πορφυρά, με χρυσάφια, μαργαριτάρια και κρατούσε χρυσό ποτήρι που ήταν γεμάτο με ακαθαρσίες της πορνείας της γης .

Και το μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα μυστήριο όνομα.

Βαβυλώνα η μεγάλη, η μητέρα όλων των πόρνων και των αηδιαστικών έργων της γης. 

Και είδα την γυναίκα να μεθάει από το αίμα των αγίων και των μαρτύρων  του Ιησού και θαύμασα εγώ βλέποντας την.

Αυτή την μεγάλη πόρνη τιμησε  και η Βουλή των Ελλήνων με την συμμετοχή των κομμάτων των ΜΜΕ καιτην υπερήφανη  χρηματοδότηση  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Πάνδημη  συμμετοχή των ¨αρχόντων του Κόσμου¨

στο  g a y   p r i d e . 

Έχει προφητευθεί από τον αδιάψευστο ευαγγελικό λόγο τόσο η δόξα της όσο και το τραγικό τέλος της. κεφ. Ιη 16 και αυτά τα δέκα κέρατα το θηρίο, θα την  μισήσουν  θα την ερημώσουν  θα την γυμνώσουν  και θα φάνε τις σάρκες της , και τέλος θα την κάψουν με φωτιά. 

Και είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και φώναξε με δυνατή φωνή, έπεσε,  έπεσε , η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου. 

Από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη του ερωτισμού της.

 

Μενω απλα στη καταγραφη του σχολιασμου των γεγονοτων . 

Στη κριση του αναγνωστου η σημερινη κατασταση του ελληνικου χωρου, αλλα και παγκοσμια, με τις φωτιες να κατακαιουν τα παντα, θεωρητικα εξ αιτιας της κλιματικης αλλαγης..και οχι μονον , ως φαινεται. 

Μακαρι να καταλαβουμε την προειδοποιηση.. Μακαρι, και να αλλαξουμε νουν. 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ..ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου