Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ

 




Αποτέλεσμα εικόνας για εν μετανοία,



Στη ζωή ο Θεός δίνει ευκαιρίες να ζήσουμε με μετανοία για να σωθούμε.

Αυτές οι ευκαιρίες εκφράζονται με τη βίωση κάποιου θαύματος, που συμβαίνει σε μας προσωπικά, ή μέσα στο περιβάλλον που ζούμε. 

Εκεί που συμβαινει θαύμα υπάρχει  πόνος μεγάλος, και το θαύμα αποβλέπει στην εξάλειψη του κακού που δημιουργεί τον πόνο.

Ο Θεός επιτρέπει στην ζωή μας να γνωρίζουμε τον πόνο τη δυστυχία, για να θυμόμαστε τον βασικό σκοπό της ζωής μας,όταν τον λησμονούμε

Εκείνος ο δαιμονισμένος  ο θεωρούμενος από τους Γαδαρηνούς τρελός, καταξιώθηκε να γίνει μάρτυρας του Θεού, καταξιώθηκε να έχει προσωπική επικοινωνία με τον Ιησού Χριστό. 

Καταξιώθηκε  να διδάξει τον λόγο του Θεού κατάφερε να σωθεί.

Αρα δεν πρέπει στη ζωή μας να περιφρονήσουμε ή να υποτιμήσουμε κανεναν, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει δημιουργηθεί κατ’ εικόνα Θεού.  Αυτό σημαίνει ότι στη θετική συνάντησή , και στη σχέση μας με τον κάθε άνθρωπο συναντούμε τον Θεό. 

Γι’ αυτό και ο Χριστός τόνισε, ότι την ώρα που βοηθούμε το διπλανό μας επικοινωνούμε με το Θεό, παίρνοντας δυνάμεις που είναι απαραίτητες  για να ζήσουμε, όχι μόνο μια καλύτερη ζωή στον κόσμο αυτό, αλλά και στην αιωνιότητα  στη ζωή του Παραδείσου

Χαιρετε.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου