Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΘΥΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ..ΜΕΤΑ Ο ΑΔΗΣ

 



 

Εμένα με μαγνητίζουν οι άνθρωποι που γελούν | eWoman.gr

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

 

 


Αποτέλεσμα εικόνας για Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάντα θλιμμένοι,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν άνθρωποι που  πιστευουν ότι είναι  Ζωντανοί ενώ είναι από χρονια νεκροι απλα ακομα περπατουν μεχρι να παψουν να υπαρχουν . 

Καποιοι ανθρωποι ξεκινησαν απ τη χωρα τους κι ηρθαν στη δικη μας και σκοτωσαν εναν νεο ανθρωπο για ποδοσφαιρικες διαφορες.

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπάρχουν άνθρωπο

 

 

 

Υπάρχουν άνθρωποι  θλιμμένοι απογοητευμένοι, φοβισμένοι. Που διακατέχονται  από την πεποίθηση ότι τίποτα δεν έχει νόημα στην ζωή τους.

Αναζητούν διεξόδους και ,όταν δεν τα καταφέρνουν, σε βάθος χρόνου, απογοητεύονται ολο και περισσότερο,  χωρίς  να αντιλαμβάνονται  ότι δεν φταίνε οι διέξοδοι, αλλά

Ο στραβος τους λογισμος..

 

 

 

 

 

 

Ανθρώπινο και Κοινωνικό κεφάλαιο (human & social capital) παράγεται όταν η  επιχείρηση βιώνει την ύπαρξη της ως ΠΟΛΙΤΗΣ

 

 

 

Υπάρχουν άνθρωποι που  Γυρνάνε γύρω από μια  ματαιότητα  και δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα , που λένε, ότι είναι αιχμάλωτοι του μυαλού τους, κι ενώ ο Εαυτός τους έχει Αγάπη για το Κόσμο, από τον οποίο τον κρατάει σε απόσταση  ένα εγώ που βιώνει απόγνωση , ζώντας μέσα σε έναν   απελπισμένο  προγραμματισμό, γιατί δεν ξέρουν για ποιο πράγμα αξίζει κανείς να πολεμήσει, όταν όλα γύρω τους έχουν ματαιωθεί Ετσι, απλά περιμένουν ν αλλάξει η ζωή τους 

 

 

Οι άνθρωποι που έχουν καλούς φίλους ζουν περισσότερο, γελούν περισσότερο  και στενοχωριούνται λιγότερο - Αφύπνιση Συνείδησης

 

 

 

Υπάρχουν άνθρωποι που Ψάχνουν να βρουν ένα σκοπό,μα αυτός  δεν βρίσκεται ποτέ .

Που Προσπαθούν να γεμίσουν την ζωή τους με ¨παρέες και συναναστροφές¨,που όμως αδυνατουν να τους δημιουργησουν την αίσθηση  του Αιώνιου. Ανθρωποι που Τρομάζουν εύκολα γι αυτό κι επικρίνουν ακόμα ευκολότερα  μετά Απομονώνονται και  Δεν επιτρέπουν στον Εαυτό τους να φωτίσει τα σκοτάδια τους .

Κι όμως είναι τόσα λίγα, αυτά που προκαλούν   πραγματική θλίψη .Όλα τα άλλα δεν είναι παρα ο πληγωμένος εγωισμός και έλλειψη της απλης πιστης . Πίστης στο Θεο.

Υπάρχουν άνθρωποι που απλα υπαρχουν μεχρι να κλεισουν τον κυκλοτους.  

Μετα ο Α δ η ς   .

 

 

Χαίρετε

 

 


 

 

Ο Άνθρωπος με Ελεύθερη Σκέψη | Μέρες Παράξενες...

 



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου