Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΗ ΥΓΕΙΑ

 














Ει δυνασαι πιστευσαι  ελεγε, ο Χριστός.Εάν  μπορεις να πιστευσεις Εσυ πίστευε και θα γινεις καλά Πάνω σ αυτό το πλάνο ο Χριστός σαν Θεός,  συγχωρησε τις αμαρτίες του  παραλυτικού κι επειδή ηθελε να δειξει πως οι αμαρτίες ηταν το σπουδαιότερο, στη συνεχεια τον έκανε καλα και σωματικά..

 



Αποτέλεσμα εικόνας για θεραπεια παραλυτικου

 




Αραγε, τι  μπορει να κανει η απλή χωρις καμμια ιδιαιτεροτητα  πίστη στον συγχρονο  πονεμενο ταλαιπωρημενο απ τα πάθη του,  αρρωστο εν δυναμει ανθρωπο.






Και ποιος δεν έχει ακουσει για το φαινομενο  placebo. Ηχει παραξενα στ αυτιά μας,γιατί εχουμε συνηθισει να το θεωρούμε σαν κάτι το ψευτικο το μη επιστημονικο, το απατηλό,  γιατί δεν στηρίζεται στην δεδομενη σταθερή, ρεαλιστική σχεση  αιτιου αποτελέσματος .

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για placebo φαινομενο

 



Ξερουμε πωςτο 70% των ασθενειών μας οφειλεται στις αρνητικες σκεψεις και το συναισθηματικο στρες  Δηλαδη σ αυτο που ονομαζουμε. ψυχοσωματική επιβαρυνση

Μερικές φορές, ένα χρόνιο στρες είναι ικανο να κανει εναν  διαβήτη   ή μια καρδιακή νόσο , όπως και μια απλη, ή παροξυσμικη κολπικη  μαρμαρυγη, για να μην αναφέρουμε την μείωση της παραγωγικότητας,και κυριως την έλλειψη ευτυχίας. 

Μονοδρομος η δημιουργια θετικων  σκεψεων απ τις οποιες απουσιαζουν  οι τοξικες αρνητικες επιρροες.

 





alt

 

 

Η σύγχρονη ιατρική, ασχολείται, ατυχως, με τα συμπτωματα των σωματικών ψυχικων ασθενειών. 

Ετσι η ασθένεια επιστρέφει, μια κι η αιτία της δεν εχει θεραπευθει ποτε. 

Αυτό είναι το μυστικο για την υγεία Οι ίδιες οι σκέψεις μας μπορούν να μας θεραπεύσουν. 

Και για να το απλοποιησουμε λιγο όχι ακριβως οι σκεψεις αλλα η  πίστη  μας στο γεγονος πως εμεις οι ιδιοι  ειμαστε η  αιτια  τοσο της αρρωστιας οσο και της ιασης μας.

Οσοι τωρα κάνουν συνεχως,  αρνητικές σκέψεις  για τα γηρατειά κι είναι πολλοι θετουν  υποψηφιοτητα για Αλτσχάιμερ.

Η  συρικνωση  του ιππόκαμπου,  συνιστά δείκτη για  Αλτσχάιμερ. 

Η συσχέτιση αρνητικής ψυχολογίας για τα γηρατειά και μεγέθους  ιππόκαμπου,  εχει πλεον επιβεβαιωθει. 

Οι εγκέφαλοι ανθρώπων, που στο παρελθόν,είχαν εμφανίσει άγχος για τα γηρατειά,  εμφάνιζαν επίσης μεγαλύτερες πλάκες β αμυλοειδούς δείκτη-αιτιας, για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Ανθρωποι που κατανικούν τις αρνητικές αντιλήψεις για τα γηρατειά,έχουν αυξημένες πιθανότητες Είτε Να Αποφύγουν Το Αλτσχάιμερ, Είτε Αυτό Να Εξελιχθεί Με Πιο Αργό Ρυθμό. 

 




alt

 

 

Το αγχος που γεννούν οι αρνητικές πεποιθήσεις της κοινωνίας για τα γηρατειά, εσωτερικεύεται από τους ανθρώπους και μπορεί να έχει ως συνέπεια παθολογικές μεταβολές στον εγκέφαλό τους.

Για το λογο αυτο.


Παντοτε Χαιρετε.

 



alt


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου