Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ..Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κυτταρίτιδα






Αποτέλεσμα εικόνας για κυτταρίτιδα







Η κυτταρίτιδα, ενα δραμα, μια αγωνια, ενα αγχος, τελικα μια αρρωστια που ταλαιπωρει σχεδον ολες τις γυναικες στον κοσμο.

Δημιουργείται από το λίπος που συγκεντρώνεται σε θύλακες κάτω ακριβώς από το δέρμα. Επειδή το λίπος συγκεντρώνεται ακριβώς κάτω από το δέρμα, και είναι πιο εμφανές από το λίπος που εντοπίζεται βαθύτερα στο σώμα, δίνει στο δέρμα μια εμφάνιση με λακκάκια η οποία μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού που αισθητικά δεν είναι καλή και αποτελεί το δράμα των νέων κοριτσιών,επηρεάζει την σωματική εμφάνιση των γυναικών, είναι αρνητικό στοιχείο για την ομορφιά τους και για αυτό ενοχλεί. 

Τα χρήματα που ξοδεύουονται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, είναι υπέρογκα και δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κυτταριτιδα
 
 

Η κυτταρίτιδα παρατηρείται συνήθως στους γοφούς, στους μηρούς και στους γλουτούς. Οι γυναίκες επηρεάζονται πολύ συχνότερα από την κυτταρίτιδα σε σύγκριση με τους άνδρες. Ακόμη και οι λεπτοί ανθρώποι μπορεί να παρουσιάζουν κυτταρίτιδα. Αυτό είναι διότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια στρώση λίπους ακριβώς κάτω από το δέρμα τους.
Οι λόγοι γιατί κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζουν κυτταρίτιδα ενώ άλλοι όχι είναι διότι οι ίνες του κολλαγόνου που συνδέουν το λίπος με το δέρμα υφίστανται, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων ,αλλοιώσεις με τέντωμα, διάσπαση ή σφίξιμο. 
Οι αλλοιώσεις αυτές αποδιοργανώνουν και αποδυναμώνουν τις ίνες κολλαγόνου. Έτσι τα κύτταρα λίπους αφήνονται να προβάλλουν προς την επιφάνεια του δέρματος.
 Η προβολή των λιπωδών κυττάρων δίνει στο δέρμα μια όψη όπως τη φλούδα του πορτοκαλιού.
Παράγοντες Που Έχουν Εμπλακεί στη γένεση της κυτταρίτιδας  είναιΤα γονίδια Για το λόγο αυτό ακόμη και γυναίκες με κανονικό βάρος σώματος δυνατόν να έχουν κυτταρίτιδα.
 
 
 
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κυτταρίτιδα






Η κακή διατροφή.Ο αργός μεταβολισμός.Ορμονικές αλλαγές.η Εγκυμοσύνη.η γήρανση.Η αφυδάτωση.η παχυσαρκία.

Είναι γεγονός ότι ξοδεύονται πολλά λεφτά για την κυτταρίτιδα. Στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνονται: Μασάζ .άσκηση .Κρέμες και άλλα κοσμητικά σκευάσματα Χειρουργική επέμβαση Δυστυχώς δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τεκμηριώνουν ότι με τέτοιες μεθόδους κάποιος είναι δυνατόν να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα την οποία ήδη έχει. Από τη στιγμή που παρουσιάζεται η κυτταρίτιδα, 
 
 
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κυτταριτιδα
 




Δεν Υπάρχει Αποτελεσματικός Τρόπος Για Να Υποχωρήσει. Χρειάζεται μάλιστα προσοχή διότι ορισμένες μέθοδοι όχι μόνο δεν βελτιώνουν την κυτταρίτιδα αλλά την επιδεινώνουν. 
Για παράδειγμα η λιποαναρρόφηση δεν συστήνεται και εάν γίνει χειροτερεύει την κυτταρίτιδα. 
Επίσης χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση διότι υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα που προσφέρονται για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις αποτελεσματικότητας γεγονός που καθιστά τους εμπορικούς τους ισχυρισμούς ανυπόστατους. 
Το ίδιο ισχύει και για διάφορους που προτείνουν κάθε μορφής μεθόδους για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας που ήδη υπάρχει σε ένα άτομο. 
Δυστυχώς φίλες μου, από τη στιγμή που η κυτταρίτιδα εκδηλώθηκε, οι θεραπείες που προσφέρονται είναι απογοητευτικές και δαπανηρές 
Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα στον τρόπο ζωής που εάν τα κάνουμε, μειώνουμε τον κίνδυνο εμφάνισης της κυτταρίτιδας και ίσως μειώνουμε την επέκταση της εάν κάπου στο σώμα έχει ήδη παρουσιαστεί.
Καλή ενυδάτωση του οργανισμού φρούτα, λαχανικά και φυτικές ίνες Διατήρηση κανονικού βάρους σώματος κι απο κεί και πέρα, μαθαίνουμε να ζούμε με την κυτταρίτιδα

Εξ άλλου είναι αποκλειστικά δική μας.
 
 
 
 
 
 
 

 

 
alt



ΗΑποτέλεσμα εικόνας για .Ο αργός μεταβολισμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου