Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ;

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ψιλόλιγνη μαμα με παιδι

 

 

Η μαμα μοντερνα, απ αυτές τις ψιλόλιγνες, ανορεξικές,βγαλμένες απ τις σελίδες τηςΒογκ.

Δίπλα της ένα κοριτσακι φιγουρίνι.Ατακτο, όπως όλα τα παιδια στην ηλικία των 9 ετών, να γκρινιάζει και να συγχύζει τη μανούλα του.

Ιολη σε παρακαλώ,γύρνα στην πραγματικότητα είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να σου πάρω αυτό που ζητάς.Λίγη σημασία έχει τι ζητούσε η Ιολη αλλά η πραγματικότητα, που επεκαλέσθηκε η σταρ-μαμα της.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ψιλόλιγνη μαμα με παιδι

 

 

Έχετε αλήθεια,αναρωτηθεί ποτέ, τι είναι τελικά 

η  π ρ α γ μ α τ ι κ ό τ η τ α ;

Ακόμη και αν δεν έχετε μπει σε τέτοιου είδους ας πουμε,φιλοσοφικές αναζητήσεις, σίγουρα καταλαβαίνετε ότι η πραγματικότητα ,που βιώνει ο καθένας μας , μπορεί να είναι τελείως διαφορετική π.χ.του Τίμι, ή της μανούλας του,ή πιο προωθημενα κάποιου ψυχικά ασθενούς ή εθισμένου σε ¨ουσίες¨.

Πως άραγε αντιλαμβάνεται τον κόσμο, σε σύγκριση με έναν,θεωρητικά ομιλούντες  φυσιολογικό άνθρωπο, σαν κι εσας.

Το New  Scientist,κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια,να την εξηγήσει “βουτώντας” στα πιο θεμελιώδη στοιχεία του Σύμπαντος.

Τώρα για πολλούς τα περισσοτερα  απ αυτά είναι ¨terra incognita¨Από επιστημονικής πλευράς, όμως, η πραγματικότητα πρέπει να αναζητηθεί με άλλον τρόπο και μακρυα από πρωτυπα, που αποχαυνώνουν,παρασύρουν και οδηγούν κατ ευθειαν στα συσιτια της Εκκλησιας σαμπως υπάρχουν κι άλλα;

Αξίζει δείτε το.Τα Αγγλικά του είναι αρκετά καθαρά και εύκολα, αλλά μπορείτε να ενεργο ποιήσετε και captions

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου