Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ..




Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗς ΚΑΡΔΙΑς



Γνωστό  σ όλους τους κολλητούς πως ο Ζάχος δεν οδηγεί. Οχι πως δεν ξέρει ή δεν του αρέσει, αλλά το αποφεύγει. Αλλωστε έχει το Βαγγελάκη, που είναι και καλός και προσεκτικός..Του Ζάχου του αρέσουν οι αντίκες. Βρήκε λοιπόν μια αρχαία Μερσεντές του 1952 αυτές με την τριγωνική μούρη) στο σπίτι ενός αειθαλούς 90άρη, που πήγε για επίσκεψη. Δεν του πήρε λεφτά, μόνο του ζήτησε να αγοράσει την παλιά Μερσεντές, κι ο παππούς του τη χάρισε. 




Αποτέλεσμα εικόνας για Μερσεντές του ...1952


Του σύστησε μάλιστα και το φίλο του μηχανικό της ίδιας περίπου ηλικίας μ αυτόν, και χομπιστα επισκευαστή Του την πήγε ο Βαγγελάκης, για γενικό σέρβις. Ο μηχανικός, με τους μαστόρους του πραγματικά το γλέντησαν, και την ανασύστησαν. Αλλαξαν εμβολοχιτώνια, ιμάντες , αλυσσίδες, όχι δεν άλλαξαν μηχανή, που θα ήταν και το πιό εύκολο)  
Οταν τέλειωσαν, πήγε ο Ζάχος με τον Βαγγελάκη ο μηχανικός ,μιλημένος απ τον φίλο του, θέλησε να τον πειράξει, και του λέει Εσύ λοιπόν είσαι ο Ζάχος ο  περίφημος μεγαλογιατρός, ειδικός στο να φτιάχνεις χαλασμένες καρδιές; 
 Οταν ο Ζάχος χαμογέλασε, ενώ ο Βαγγελάκης αγριοκοίταξε τον ασπρομάλλη γέρο, εκείνος τον ρωτά
- Γιατρέ να σου κάνω μια ερώτηση; Ο Ζάχος, παραξενεμένος, συγκατάνευσε  και  περπάτησε προς την μεριά όπου βρισκόταν ο μηχανικός.


Αποτέλεσμα εικόνας για Μερσεντές του ...1952


- Γιατρέ βλέπεις αυτή εδώ την μηχανή, την άνοιξα, της άλλαξα μπιέλες, κυλίνδρους, πιστόνια, δακτυλίδια, βαλβίδες και τώρα είναι καλύτερη από καινούργια. 
Εγώ και εσύ κάνουμε περίπου την... ίδια δουλειάπως γίνεται η αμοιβή μου να είναι 300-400 ευρώ, ενώ εσύ να αμείβεσαι με χιλιάδες;
Ο Ζάχος τον κοίταξε στα μάτια, και βλέποντας την απόλυτη ειλικρίνεια  μέσα τους μ΄ένα κρυφό χαμόγελο του απαντάει:

- Για προσπάθησε να το κάνεις ενώ η μηχανή δουλεύει 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗς ΚΑΡΔΙΑς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου