Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗΣ..Κ



 

alt






Αποτέλεσμα εικόνας για αντιπηκτικά



Λοιπόν για να μαθαίνουμε, η σύσπαση της καρδιάς προκαλείται μέσω ασθενούς ηλεκτρικού ρεύματος το οποίο ξεκινά από μια ειδική περιοχή του ιστού της καρδιάς που ονομάζεται φλεβόκομβος (ΦΚ). 
Ασθένειες που έχουν να κάνουν
 ·       Είτε Με Τον ΦΚ
 ·       Είτε Με Τις Ηλεκτρικές Οδούς Και Διαβάσεις Που Βρίσκονται Στην Καρδιά 
ονομάζονται αρρυθμίες και έχουν ως αποτέλεσμα μη φυσιολογικούς παλμούς.




Αποτέλεσμα εικόνας για αρρυθμίες



Η κολπική μαρμαρυγή, είναι η πιο κοινή καρδιακή αρρυθμία.Είναι μία κατάσταση στην οποία πολλά, μη φυσιολογικά ηλεκτρικά κυκλώματα,αναπτύσσονται κυρίως μέσα στους δύο κόλπους της καρδιάς, αναγκάζοντας την να χτυπά ''ακατάστατα'' και γρήγορα,αυτό που επίσημα λέμε αρρυθμία, φτερούγισμα
Η αιτία; 
Το άγχος, η πίεση, το στρές, για ό,τι συμβαίνει στην κάθε στιγμή μας.





Αποτέλεσμα εικόνας για αντιπηκτικά


Τώρα  σύνηθες, για μας τους έλληνες, είναι να μην δίνουμε σημασία στα φτερουγίσματα , που μας πιάνουν πότε-πότε Να μην πηγαίνουμε στο γιατρό μας, να του το εξομολογηθούμε, και να καταλήξουμε βλακωδώς με μιαν ανακοπή, κι απο πάνω να αφήσουμε όλο τον εσμό των ασχέτων να απορεί οτι ο Νώντας δεν είχε τίποτα θηρίο τζάμπα έφυγε.
Αυτό είναι και το τραγικό λάθος για την κατα τα άλλα ανέμελη και προικισμένη φυλή μας.
Δεν δίνουμε σημασία, και πεθαίνουμε, απο μια κολπική καταιγίδα ένα αιφνίδιο θάνατο έτσι για πλάκα.
Ξέρετε πόσοι δεν προλαβαίνουν να πάνε στο νοσοκομείο, και πεθαίνουν ενώ ντύνονται για να πάνε σ ένα γάμο.



Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗΣ..Κ


Ομως γιατί να φτάσουμε στα φάρμακα αν δηλαδή δείξαμε πρόνοια και πήγαμε στο γιατρό.Μπορούμε με λίγη προσοχή και ιχθυέλαιο εγκαίρως να προλάβουμε τα περισσότερα συμβάματα.
Ομως δεν το κάνουμε.Συνεχίζουμε το κάπνισμα το ακατάστατο φαγητό.Οταν μούρχεται κάποιος, και με το που μπαίνει στο γραφείο μυρίζω τσιγάρο, τον παρακαλώ να φύγει και να ξανάρθη οταν αποφασίσει να κόψει το βρωμερό αυτό πράμα.
Αυτή δεν ήταν άλλωστε η αιτία της παρουσίας του θηρίου αυτού δίπλα μου; 
( Εννοεί τον Βαγγέλαρο) και το επεισόδιο που είχε με παρεξηγημένο ασθενή.
Ηρθε κάποιος συστημένος απο υπουργό.Του είπα για το τσιγάρο, και με υπεροπτικό τρόπο, μου είπε να κάνω τη δουλειά μου.Τον εξέτασα και του είπα οτι θα ενημερώσω τον υπουργό.
Ναί δεν το πιστεύετε , πήρα το γραφείο του υπουργού, και ,προς τιμήν του ,του μίλησα. Οταν άκουσε το όνομα, γέλασε και με παρακάλεσε να τον πετάξω απ το ιατρείο την επόμενη φορά.
Δεν μου ξανάρθε προφανώς ειδοποιήθηκε σχετικά.


Στο θέμα μας.
Εάν η καρδιά κτυπά γρήγορα προκαλείται πτώση της αρτηριακής πίεσης εάν δημιουργηθούν  θρόμβοι,  λόγω της αρρυθμίας,μπορεί να  οδηγήσουν σε εγκεφαλικό ή θάνατο.
Δυσάρεστα και τα δύο.
Εαν η φαρμακευτική αγωγή αποτύχει, πράγμα πολύ συνηθισμένο,  μπορούμε  να ανατάξουμε Ηλεκτρικά την καρδιά,διοχετεύοντας ρεύμα στην επιφάνεια του θώρακα Για Να Σταματήσει Προσωρινά η Ηλεκτρική Δραστηριότητα Της, Και Να Την Επαναφέρει Στον Φυσιολογικό Ρυθμό
Μπορούμε να κάνουμε και Διαδερμική κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής με καθετήρα και να Καταστρέψουμε Τα Μη Φυσιολογικά Κύτταρα Που Προκαλούν Την Αρρυθμία. 
Δεν την πάω με τίποτα αυτή την επέμβαση.
Είναι καθαρά προσωπική επιλογή μου.




Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗΣ..Κ

Εάν αυτές οι θεραπείες δε φέρουν αποτέλεσμα,πάμε για σοβαρότερα πράγματα, που δεν αφορούν την παρούσα συζήτηση.Θα σας πώ τώρα για μια περίεργη επέμβαση, που όμως σώζει πολλούς απο εγκεφαλικά. 
Είναι η Αφαίρεση του ωτίου του αριστερού κόλπου Tο ωτίο είναι μια περιοχή του αριστερού κόλπου της καρδιάς ,που μοιάζει με ανοικτή ντουλάπα.Τώρα γιατί το βάφτισαν ωτίο..
Κατά τη διάρκεια της κολπικής μαρμαρυγής το αίμα μπορεί εύκολα να εγκλωβιστεί και να παραμείνει ακίνητο στον χώρο αυτό. Αυτό το στάσιμο αίμα μπορεί να πήξει και να σχηματίσει θρόμβους.
Η Απελευθέρωση Του Θρόμβου Στην Κυκλοφορία Μπορεί Να Προκαλέσει Περιφερικά Εμβολικά Επεισόδια, αλλά και Εγκεφαλικά.
Η χειρουργική αφαίρεση του ωτίου από τον αριστερό κόλπο για θεραπεία της κολπικής μαρμαρυγής μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του κινδύνου για εγκεφαλικά επεισόδια,και  της ανάγκης Χρήσης Αντιαρρυθμικών Φαρμάκων Αλλά Και Κουμαρινικών Αντιπηκτικών (Sintrom).
Η επαναφορά του φυσιολογικού ρυθμού κάνει την καρδιά να λειτουργεί καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, αυξάνοντας την επιβίωση και την ποιότητα ζωής του ασθενούς,με προϋπόθεση σωστή ζωή.
Εχουμε δύο μαρμαρυγές.Ομως επικίνδυνη είναι η κολπική μαρμαρυγή Γιατί σε αντιθέση με την κοιλιακή, η κολπική μαρμαρυγή Δεν Συνιστά Άμεσο Κίνδυνο Για Την Ζωή Του Ασθενούς. 
Πολλοί άνθρωποι ζουν για χρόνια με κολπική μαρμαρυγή χωρίς προβλήματα. 
Για πολλά χρόνια τη θεωρούσαμε ως μία αβλαβή διαταραχή. Κι όμως η πείρα μου λέει οτι  η χρόνια κολπική μαρμαρυγή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα,Επειδή οι κόλποι συστέλλονται ανώμαλα, το αίμα δεν ρέει αρκετά γρήγορα σ αυτούς. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να θρομβωθεί το αίμα.
Αν ο θρόμβος εξωθηθεί από την καρδιά, και παει στον εγκέφαλο και να προκαλέσει εγκεφαλικό.Ανθρωποι με κολπική μαρμαρυγή έχουν πέντε με επτά φορές αυξημένες πιθανότητες για εγκεφαλικό από το γενικό πληθυσμό. 
Αυτό σημαίνει ,για τους λάτρεις των στατιστικών 500-700% περισσότερο απ τον συνηθισμένο πράο συνάνθρωπό μας, που δεν ξέρει τί είναι το delivery, ούτε οι πιτσαρίες με τα φούλ trans λιπαρά.



Αποτέλεσμα εικόνας για πίτσα


Η πάθηση αυτή αποτελεί επομένως έναν σοβαρό προδιαθεσικό παράγοντα για την δημιουργία θρομβο-εμβολικών εγκεφαλικών επεισοδίων.
Η χρόνια χορήγηση αντιπηκτικών μειώνει κατά 60% την πιθανότητα εγκεφαλικών επεισοδίων αλλά δεν την εκμηδενίζει.
Όταν χρησιμοποιούνται αντιπηκτικά σωτήρια μεν,διαβολικα δε χρειάζονται αιματολογικές εξετάσεις για να εξασφαλιστεί ότι η πηκτικότητα του αίματος είναι σε ασφαλές και αποτελεσματικό επίπεδο,
Δυνητικά, αυξάνεται ο κίνδυνος Εγκεφαλικής Αιμορραγίας. 
Μην ξεχνάτε το ιχθυέλαιο ΠΡΙΝ μας χτυπήσει το αστροπελέκι, μας βοηθά να απομακρύνουμε τον κίνδυνο, σε τετοιο σημείο που να γελάμε οταν μας μιλανε για κλοπιδογρέλη και τα συμπαραμαρτούντα.



Αποτέλεσμα εικόνας για αντιπηκτικά

Χώρια που γίνονται εγκληματικά λάθη με την συγχορήγηση ομεπραζόλης για το στομάχι που μειώνει τη δράση του αντιπηκτικού σε ποσοστά που τρομάζουν και ¨πιασε τ αυγό και κούρεφτο¨ μετα.
Προσέξτε γιατί πρέπει να πούμε κι αυτό 
Η κολπική μαρμαρυγή μπορεί να μειώσει την αντλητική ικανότητα της καρδιάς μέχρι 20 και 30 % τοις εκατό.
Η κολπική μαρμαρυγή που συνδυάζεται με γρήγορη καρδιακή συχνότητα για μακρά χρονική περίοδο μπορεί να προκαλέσει, είναι άλλωστε φυσικό,καρδιακή ανεπάρκεια.
Τέλος, σε πολύχρονες μελέτες έχει αποδειχθεί ότι γενικά η χρόνια κολπική μαρμαρυγή χωρίς θεραπεία συνοδεύεται με αύξηση του κινδύνου για θάνατο.
Να που φτάσαμε στο επιμύθιο.
Πηγαινετε Εκκλησια, ειναι Φαρμακο. Μαθετε να προσευχεσθε ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ. Μην ακουτε τους κομπογιανιτες. 
Τρωτε απλα φαγητα, κι επι τελους μαθετε να εισθε χαρουμενοι..με καθε τροπο.Και μην χαμογελας Βαγγελακη δεν εννοω αυτο πουχεις στο μυαλο σου. 
Χαιρετε.



Αποτέλεσμα εικόνας για αντιπηκτικά