Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ








Η ευτυχία είναι, τις περισσοτερες φορές, θέμα τρόπου σκέψης.Η νοητική προσέγγιση διαφόρων καθημερινών καταστάσεων μπορεί να διαμορφώνεται έτσι, ώστε το κάθε πρόβλημα να γίνεται, μεταξύ άλλων, και πηγή άντλησης διδαγμάτων και δύναμης. Μερικοί άνθρωποι έχουν το χάρισμα, ακόμη και στις πιο αντίξοες καταστάσεις, να παραμένουν ψύχραιμοι και να βρίσκουν στήριξη απ' όλες τις ευλογίες και τα θετικά που τους έδωσε η ζωή.Εχουμε πολλά να μάθουμε απ αυτούς Δεν υπάρχει μια μαγική λύση που να εφαρμόζεται στην κάθε περίπτωση. 





Αποτέλεσμα εικόνας για ευτυχία





Το σημαντικό είναι να αναπτύξουμε ένα τρόπο σκέψης, που να ψάχνει τα θετικά που έχουμε, να τα τονίζει και να μας τα υπενθυμίζει.Ταυτόχρονα χρειάζεται να μας ενεργοποιεί, απομακρύνοντας την απογοήτευση, για να δουλεύουμε συνεχώς, με αποφασιστικότητα, για ένα καλύτερο μέλλον.Είναι καλό να συγκρατήσουμε μερικά μυστικά,που θα μας διευκολύνουν, να έχουμε σταθερά ένα τρόπο σκέψης ο οποίος θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευτυχία.



Σχετική εικόνα



Ας  Μάθουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε,ενώ δεν σταματάμε να κυνηγάμε,χωρίς άγχος, αυτά που θέλουμε, προσπαθώντας να γίνουμε αύριο καλύτεροι από ό,τι σήμερα. Μπορούμε να διώξουμε την κακή διάθεση, τη μελαγχολία και την κατάθλιψη με περπάτημα, ποδηλασία, κολύμπι και τρέξιμο. Όσο περισσότερους ανθρώπους βοηθάμε, τόσο πιο πλούσιοι θα γίνουμε. 



Αποτέλεσμα εικόνας για ευτυχία



Προσφέρουμε τη βοήθειά μας, χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα. Η κοινωνική ζωή του ατόμου ωφελεί εξίσου την υγεία, όπως η άσκηση και η διατροφή.Καλλιεργούμε τις σχέσεις μας,προσφέρουμε στην κοινωνία και ζούμε καλύτερα. Ευτυχισμένος άνθρωπος δεν είναι αυτός που βιώνει  συγκεκριμένες καταστάσεις,αλλά εκείνος που έχει τρόπους αντιμετώπισης της ζωής.







Η ευτυχία βρέθηκε ότι συσχετίζεται με το διάβασμα,τις κοινωνικές σχέσεις ή δράσεις και τη θρησκεία, ενώ η δυστυχία με πολλές ώρες παρακολούθησης τηλεόρασης. 
Οι άνθρωποι με αυξημένη τάση να συγκρίνουν το εισόδημά τους με το εισόδημα άλλων είναι λιγότερο ευτυχισμένοι από αυτούς που δεν ασχολούνται τόσο με το θέμα.
Το γέλιο στην εργασία καταπολεμα το στρες, χαλαρώνει τους εργαζομένους, βελτιώνει τη διάθεσή τους και προάγει την αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητά τους. 
Συμπερασματικά, δεν νομίζω οτι είναι και τόσο δύσκολο να είναι κανείς ευτυχισμενος,αρκεί να έχει ισορροπήσει μέσα του αυτά που θέλει μ αυτά που τον πιέζουν και τον  ενοχλούν.

Χαιρετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου