Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ..







Το χειμώνα,όλοι ζητάμε ένα  ζεστό, νόστιμο και το κυριότερο ισορροπημένο σε πρωτεϊνη, υδατάνθρακες και λίπος φαγητό.
Σας δίνω τη συνταγή μιάς πανεύκολης ψαρόσουπας, 
που μπορεί να κάνει κανείς σε ελάχιστο χρόνο και που 
είναι ιδανική σε περιεχόμενη πρωτεϊνη, υδατάνθρακες, , και μονοακορεστο λίπος.

Θα χρειαστούμε:



4 μπακαλιαράκια,2 κρεμμύδια κόκκινα,
2 σκελίδες σκόρδο,μαϊντανό, σέλινο,ντοματάκια ψιλοκομμένα , 4 κουταλιές λάδι, και
μία κουταλιά της σούπας ρύζι καρολίνα.





Στην κατσαρόλα ατμου, βάζουμε 4 φλυτζάνια νερό, 
λίγο αλάτι, το σέλινο και τα ψάρια.Μολις μας βγάλει ατμό χαμηλώνουμε στο 1 και βράζουμε για 10 λεπτά. 
Στη συνέχεια, ανοίγουμε την κατσαρόλα , 
βγάζουμε τα ψάρια και τα καθαρίζουμε.
Εχουμε κόψει τα κρεμμύδια
 και το σκόρδο.




Σ ένα τηγάνι βάζουμε το μισό λάδι, τα κρεμύδια, 
το σκόρδο και τον μαϊντανό. Τα γυρίζουμε για 2-3 λεπτά
 και ρίχνουμε τη ντομάτα. 
Αλλο ένα λεπτό και είμαστε 
έτοιμοι.
Βάζουμε το καθαρισμένο ψάρι στην κατσαρόλα μαζί με 
τα κρεμμύδια ,το σκόρδο, τη ντομάτα και το ρυζάκι μας,
 τη κλεινουμε και μετά το σφύριγμα του ατμού , 
βράζουμε για 5 λεπτά. Κλείνουμε τη κουζίνα 
και αφήνουμε τη σούπα μας να ηρεμήσει για 10 λεπτά. 
Ανοίγουμε τη κατσαρόλα, βγάζουμε τα ψάρια, 
προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι μαζί με λεμόνι, 
και απολαμβάνουμε μια απίθανη σούπα, η οποία περιέχει
 σε αναλογία: 
40% πρωτεϊνη, 20% υδατάνθρακα και 20% λίπος.

Η σουπα αυτή έχει υπέροχη γεύση, 

ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΛΙΠΟΣ, και είναι απόλυτα υγειινή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου