Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΠΕΡΠΑΤΩ..ΠΕΡΠΑΤΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για άσκηση












Ο διάδρομος είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τη γυμναστική .Προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων άσκησης, αλλά σπάνια χρησιμοποιείται σωστά. 

Αν και δεν ενδείκνυται γιατί καταστρέφει τους συνδέσμους κι ένα σωρό άλλα, μεμονωμένα ή συνδυαστικά. 
Όλα αυτά σου επιτρέπουν να κάνεις μία συνεχή,χωρίς διαλείμματα ή διαλειμματική προπόνηση ,με εναλλαγές της έντασης και της ταχύτητας, εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά .Επιστροφή στη βασική θεωρία Η προπόνηση με βάρη δεν είναι ένας "ακόμα τρόπος" για τη δημιουργία του "τέλειου" σώματος, καλής φυσικής κατάστασης και "σιδερένιας" υγείας. 











Καθώς η επιστήμη έχει εισχωρήσει στις πλατιές μάζες των ασκουμένων, σε κάθε γυμναστήριο, αθλητικό χώρο, έντυπα κι ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, οι σημερινοί ασκούμενοι είναι περισσότερο ενημερωμένοι και γυμνάζονται "καλύτερα" και με μεγαλύτερη ασφάλεια. 
Διατατικές ασκήσεις : δεν είναι πανάκεια Οι διατατικές ασκήσεις "τεντώματα" δεν είναι ασκήσεις που έχουν μόνον θετικές επιδράσεις αλλά είναι κι ασκήσεις 

Η αεροβική γυμναστική των τελευταίων ετών είναι πολύ διαφορετική από αυτή των προηγούμενων. Σήμερα η έμφαση δίνεται περισσότερο στη γυμναστική, στις μυϊκές κινήσεις, και λιγότερο στις χορογραφίες. 


Αν είστε από αυτούς που πρωτοξεκινούν την εμπειρία της άσκησης στο σπίτι, θα χρειαστείτε: 

2 ΜΙΚΡΑ ΑΛΤΗΡΑΚΙΑ ΒΑΡΟΥΣ 3 - 5 ΚΙΛΩΝ, 
ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ, 

τους τοίχους του δωματίου σας, τις κάσες της πόρτας για ορισμένες διατάσεις, προαιρετικά ένα στρωματάκι γυμναστικής κι οπωσδήποτε διάθεση κι επιθυμία για να γυμναστείτε 




Πολλές φορές οι πόνοι στη μέση, οφείλονται στην λανθασμένη εκτέλεση των ασκήσεων κοιλιακών. 
Ασκήσεις όπως τα ροκανίσματα είναι ασφαλείς μόνον όταν εκτελούνται με το σωστό τρόπο. 
Προετοιμάστε τους κοιλιακούς σας για την παραλία 
Οι πρώτες αποδράσεις στην παραλία ξεκίνησαν. 
Για αυτό σας παρουσιάζουμε ένα απλό πρόγραμμα ασκήσεων που θα ισχυροποιήσουν τη μέση, δυναμώνοντας τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μύες σας,θα βελτιώσουν τη στάση του κορμού και, αν το συνδυάσετε με την κατάλληλη διατροφή, θα κάνουν το στομάχι σας πλάκα και θα σμιλέψουν τους κοιλιακούς σας. 




Αποτέλεσμα εικόνας για άσκηση





Οι πόνοι της μέσης βασανίζουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι πόνοι αυτοί, όταν δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου άμεσου τραυματισμού, είναι, συνήθως, η συνέπεια χρόνια λανθασμένων στάσεων, συνηθειών και δραστηριοτήτων.Αν το σώμα σας δεν είναι στην κατάσταση που ονειρεύεστε, αν προβλη-ματίζεστε με την εμφάνισή του, αν ακόμα δεν έχετε τολμήσει να κοιταχτείτε στον καθρέφτη γιατί φοβάστε με αυτό που θα αντικρίσετε, αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, υπάρχει ακόμα χρο-νος.Διαβάστε αυτά που σας προτείνουμε, προσαρμόστε τα στα μέτρα σας και πιστέψτε ότι το πρόγραμμα που σας προτείνουμε μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα για το σώμα σας αρκεί να το εκτελέσετε με συνέπεια, σωστά κι ακολουθώντας πιστά όλες τις οδηγίες που σας δίνουμε.










Αν έχετε προβλήματα υγείας ή είστε υπέρβαροι,το τζόκινγκ ίσως δεν είναι κατάλληλο για σας αλλά, μην ξεχνάτε, ότι ο διάδρομος δεν είναι κατάλληλος μόνον για τρέξιμο αλλά και για απλο περπατημα 




Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ



Ο,τι ΔΕΝ χρησιμοποιείται, ή ΔΕΝ χρησιμοποιείται ΣΩΣΤΑ, κάποια στιγμή αδυνατεί να ανταποκριθεί στο έργο για το οποίο φτιάχτηκε, φθείρεται, παρακμάζει και, αργά ή γρήγορα, πέφτει σε αχρηστία. Αυτό το φαινόμενο είναι χαρακτηριστικό στα άτομα που δεν γυμνάζονται, έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους και έχουν αντικαταστήσει την κίνηση με την ακινησία. 
Συγκρίνοντας ένα γυμνασμένο άτομο, άντρα ή γυναίκα, με ένα αγύμναστο, θα παρατηρήσουμε σημαντικές διαφορές που, όλες μαζί, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ασκηση και σωστη διατροφη είναι τα μοναδικά όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα και να επιμηκύνουμε το χρόνο της ζωής μας.


Οι βαριές γεροδεμένες πλάτες έχουν πάψει από καιρό να θεωρούνται συνώνυμες του ανδρισμού. 
Οι σημερινές "αντρικές προδιαγραφές" απαιτούν ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ σώματα στα πλαίσια του ΜΕΤΡΟΥ και χωρίς υπερβολές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. 
Το σώμα των bodybuilders, για παράδειγμα, μπορεί να τυγχάνει του θαυμασμού μας αλλά όχι και της αποδοχής μας 

Νέα δεδομένα για την άσκηση των γυναικών Στη χώρα μας, μέχρι πριν λίγα χρόνια, η άσκηση στο γυμναστήριο φαινόταν σαν ένα αποκλειστικό προνόμιο των αντρών. 
Τα τελευταία όμως χρόνια τα πράγματα έχουν αντιστραφεί κι οι γυναίκες που ασκού-νται στα ιδιωτικά γυμναστήρια έχουν υπερδιπλασιαστεί και, σε πολλά από αυτά, ξεπερνούν τον αριθμό των εγγεγραμμένων αντρών. 
Το πρόβλημα όμως είναι οτι ακόμα υπάρχει αυτή η παλιά και στείρα νοοτροπία που κάνει διάκριση ανάμεσα στις γυμναστικές δραστηριότητες τα βάρη για τους άντρες, το αερόμπικ για τις γυναίκες.



Αποτέλεσμα εικόνας για άσκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου